fbpx

Alpinion márkaszerviz

Tapasztalataink szerint a felhasználók az ultrahang készülék napi tisztítását lelkiismeretesen elvégzik a rendelést követően.
Mindezeken túl szeretnénk felhívni a figyelmet a márkaképviselet által elvégzendő feladatokra is, hiszen a külső tisztítás mellett az ultrahang diagnosztikai készülékek belső mechanikai és elektronikai alkatrészeinek tisztán tartása elengedhetetlen a hosszútávú

és megbízható működéshez. 
 
Most bemutatjuk, milyen problémákat okozhat a karbantartások elmulasztása!

1. A külső tisztítás nem egyenlő a belső tisztítással! 
A külső tisztítás ellenére a belső alkatrészek folyamatosan szennyeződnek
a használat során.

2. Erős szennyeződés a vezetékeken
A vezetékek elszennyeződése túlmelegedéshez, kontakthibához és akár gyulladásveszélyes állapothoz is vezethet!

3. Adatvesztés veszélye
Az ultrahang gépnek, mint célszámítógépnek az elszennyeződése a mentett adataink részleges vagy akár teljes elvesztéséhez is vezethet.

4. Szoftverfrissítések
Az ultrahang készülékek gyártói a képalkotásért felelős szoftverek folyamatos fejlesztését végzik. A minimum évente egyszer elvégzendő karbantartások során a szoftverek frissítése is a legfontosabb teendők közé sorolandó.

5. Gazdasági előnyök
A rendszeres karbantartással járó költségek már középtávon is megtérülnek az üzemeltető számára, mivel a gyártó által előírt üzemi körülmények fenntartása jelentősen csökkenti az esetleges javítási költségeket és növeli a várható élettartamot.

A dél-koreai ALPINION ultrahang készülékek esetében a tapasztalatok
azt mutatják, hogy a meghibásodások szinte teljes egészében a készülék nem megfelelő használatából, üzemeltetéséből ered, pl.: fizikai sérülések illetve a karbantartások elmulasztása.


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close