alpinion

RÓLUNK

NovelMedix Zrt. – magyar tulajdonban lévő, Dunakeszi telephelyű orvostechnikai eszközök és gépműszerek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. 2014 évben zártkörű részvénytársasággá alakult át, változatlan tulajdonosi körrel. A cég komoly tapasztalattal rendelkezik a betegellátó műszerek terén, hiszen alkalmazottaik az egészségügyben szerzett sokéves jártasságukat kamatoztatják a cégnél. Társaságunk dolgozói döntően egészségügyi, valamint kereskedelmi szakirányú végzettségűek, akiket fiatalos lendület és a több éves eredményes szakmai tapasztalat egyszerre jellemzi, jól együttműködő, összeszokott teamet alkotnak.

Cégünk 2012 óta az ALPINION kizárólagos márkaképviseletét látja el hazánkban.

A dél-koreai ALPINION ultrahang készülékek kategóriájukon belül megbízhatóságuk és képminőségük miatt váltak elismertté.

A folyamatos fejlesztések révén az E-CUBE sorozat tagjai egyre letisztultabb kezelőfelülettel, nagyobb képfelbontással és magasabb felszereltséggel rendelkeznek.

A dél-koreai gyártó termékeire jellemző az egyedülálló képalkotó teljesítmény, továbbá innovatív képalkotó technológiákkal és a prémium kategóriás vizsgálófejekkel rendelkeznek. Bátran állíthatjuk, hogy egyszerre lehet egy diagnosztikai berendezés sokfunkciós és könnyen kezelhető. 
Magas felszereltségük ellenére könnyen mozgathatóak és állíthatóak, szoftverük a folyamatos frissítéseknek köszönhetően pedig mindig naprakész.


We are Ultrasound Professionals


Miért a NovelMedix?
Gyors megtérülés - A piaci árakhoz képest az egyik legkedvezőbb ár-érték arány!

Befektetés hosszútávon - Az ALPINION egyik kiemelkedő tulajdonsága a fenntarthatóság! Saját szervizmérnökeink által elvégzett szoftverfrissítések, karbantartások által a készülékek hosszútávon szolgálják ügyfeleinket.

0-24 Helpdesk - hétvégén is!

TOVÁBB A KÉSZÜLÉKEKRE!

Hírlevél feliratkozás