alpinion

RÓLUNKNovelMedix Zrt.


NovelMedix Zrt. – magyar tulajdonban lévő, Dunakeszi telephelyű orvostechnikai eszközök és gépműszerek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. 2014 évben zártkörű részvénytársasággá alakult át, változatlan tulajdonosi körrel. A cég komoly tapasztalattal rendelkezik a betegellátó műszerek terén, hiszen alkalmazottaik az egészségügyben szerzett sokéves jártasságukat kamatoztatják a cégnél. Társaságunk dolgozói döntően egészségügyi, valamint kereskedelmi szakirányú végzettségűek, akiket fiatalos lendület és a több éves eredményes szakmai tapasztalat egyszerre jellemzi, jól együttműködő, összeszokott teamet alkotnak. 


Alpinion X-Cube 90Az ALPINION ultrahang készülékek kategóriájukon belül megbízhatóságuk és képminőségük miatt váltak elismertté.

A folyamatos fejlesztések révén az E-CUBE sorozat tagjai egyre letisztultabb kezelőfelülettel, nagyobb képfelbontással és magasabb felszereltséggel rendelkeznek.

A dél-koreai gyártó termékeire jellemző az egyedülálló képalkotó teljesítmény, továbbá innovatív képalkotó technológiákkal és a prémium kategóriás vizsgálófejekkel rendelkeznek. Bátran állíthatjuk, hogy egyszerre lehet egy diagnosztikai berendezés sokfunkciós és könnyen kezelhető. 
Magas felszereltségük ellenére könnyen mozgathatóak és állíthatóak, szoftverük a folyamatos frissítéseknek köszönhetően pedig mindig naprakész.

Cégünk az ALPINION kizárólagos márkaképviseletét látja el hazánkban.

Ultrahang vásárlás, bérlet, egyéb információval kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@novelmedix.hu
Tel: + 36 30 197 1334 Alpinion Medical Systems


Alpinion E-Cube 12