fbpx

Alpinion ultrahang készülékek

Elégedett ügyfeleink

“Köszönet a NovelMedix Zrt.-nek a készülék gyors beüzemeléséért és a segítőkész hozzáállásért!”

Dr. Harmat Zoltán

radiológus szakorvos, klinikai főorvos, az intervenciós radiológia minősített orvosa, regionális radiológus szakfőorvos, Dr. Harmat Ultrahang Diagnosztika

“A készülék használhatósága, képminősége kiváló a rutin urológiai vizsgálatok elvégzéséhez. Az ultrahang vizsgálófejek és a jó felbontású, nagyméretű monitor
pontos diagnosztikai lehetőséget nyújt. Kezelőszervei felhasználóbarátok, a menürendszer személyre szabható vizsgálatokat tesz lehetővé. A készüléket jó minőségű képalkotása, ergonómikus kiképzése és jó használhatósága miatt ajánlom orvoskollégáim részére!”

Dr. Járomi Péter

urológus főorvos, Járomi Medical

“A készülékünkkel és a hozzá kapott 3-12 Mhz illetve 8-17Mhz lineáris fejekkel az ízületi képalkotás a vizsgált terület fölé helyezve nagy átláthatóságot biztosít. Ez fontos szempont a kérdéses képletek környezetükkel való összefüggésében történő vizsgálatánál. A képernyő és így a megjeleníthető képek jelentős mérte osztott képalkotás esetén is jó tájékozódást és képösszehasonlítási lehetőséget biztosít (oldal-összehasonlítás, ép/sérült oldal összevetés). Jelentéktelennek tűnő, de fontos szoftveres figyelmesség, hogy oldalváltásnál osztott képernyőknél, nem indul automatikusan a vizsgálat, így a korábbi kép nem törlődik.A beépített SSD tároló kapacitás révén a nagy méretű – részletgazdag – képek tárolása és megosztása egyszerű, a részletgazdagság nem vész el.
Az Alpinion E-CUBE 12 kezelése egyszerű, a kezelő felület irányított használhatósága révén. A kezelőgombok megvilágítása általi iránymutatása segíti az éppen választott módban lehetséges funkciók használatát. Érintőképernyőn könnyen állíthatóak a kisegítő-, és mérő funkciók.
Mindennapi munkánkban eredményesen és megelégedettséggel tudjuk használni az Alpinion E-CUBE 12 ultrahang vizsgáló berendezést.”

Dr. Molitorisz Dániel

Ortopéd-traumatológus szakorvos, Péterfy Kórház-Rendelőintézet, Országos Traumatológiai Intézet